Afdeling Leiden

Welkom op de pagina van de Leidse afdeling van het Nederlands Klassiek Verbond. Hier vindt u informatie over de activiteiten die onze afdeling organiseert. NKV Leiden is een bloeiende en enthousiaste NKV-afdeling van zo'n 150 leden. Met interessante lezingen proberen wij een zeer divers publiek te boeien: niet alleen gevestigde namen als J├╝rgen Zangenberg en Piet Schrijvers, maar ook aanstormende wetenschappers als Roald Dijkstra en Marleen Termeer hebben lezingen gehouden voor onze afdeling.

Bestuur

Het Leidse afdelingsbestuur bestaat momenteel uit Stijn Berger (penningmeester), Hubert Mooiman (secretaris), Floor Sombroek, Johan Splinter, Siward Tacoma (voorzitter) en Martje de Vries.

Lezingen

De lezingen worden gewoonlijk gehouden in het Lipsiusgebouw van de Leidse Universiteit (Cleveringaplaats 1, 2311 BD, Leiden). De zalen waar de lezingen plaats zullen vinden en de aanvangstijd van de lezingen worden ruim van tevoren bekendgemaakt in onze nieuwsbrief en op deze website. Wij hopen u op een van onze lezingen te mogen begroeten!

Contact:

U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar leiden@nkv.nl, maar u kunt ons tegenwoordig ook volgen op Facebook (https://www.facebook.com/nkvleiden/).

 

Deel deze pagina