Afdeling Nijmegen-Arnhem

Welkom op de afdelingspagina van het NKV Nijmegen-Arnhem! Ook voor dit seizoen (2018-2019) hebben we een gevarieerd en inspirerend programma weten samen te stellen. Onder Agenda en Nieuws vindt u alle informatie. U bent van harte uitgenodigd! 

Het afdelingsbestuur
Esmée Bruggink (voorzitter) 
Christian Kicken (secretaris) 
Anke Kersten (secretaris) 
Janneke de Jong (penningmeester)

 

De afdeling NKV Nijmegen-Arnhem ondersteunt een leeskring en is verbonden aan de Circulus Latinus Noviomagensis. De oprichter, Michiel Sauter, nodigt u van harte uit om deel te nemen: Al sinds zes jaar bestaat de mogelijkheid om Latijn te spreken in de Circulus Latinus Noviomagensis. Eenmaal per week komt deze kring van enthousiaste mensen in Nijmegen bijeen om uiteenlopende thema's én Latijnse teksten in het Latijn te bespreken. Leuk én leerzaam want door je Latijn te activeren, train je meteen je leesvaardigheid. De Circulus nodigt alle geïnteresseerden van harte uit om eens een kijkje te komen nemen. De ervaring leert dat je veel meer Latijn begrijpt en kunt spreken dan je denkt dus wees welkom!

Indien u belangstelling heeft voor de leeskring NKV Nijmegen-Arnhem of de Circulus Latinus Noviomagensis, kunt u contact opnemen met het NKV Nijmegen-Arnhem.

Contact:

Wij ontvangen graag uw vragen en aandachtspunten: 

Postadres: Radboud Universiteit Nijmegen, Afdeling GLTC, t.a.v. Esmée Bruggink, Postbus 9103, 6500 HD Nijmegen
E-mailadres: nijmegen-arnhem@nkv.nl 

Word nu ook lid van onze nieuwe Facebook-pagina

Deel deze pagina