Themareis Rome 2018

11 02 18
18 02 18
Verberg deze slider

Onze volgende themareis heeft Rome en omgeving als bestemming. Het betreft een 8-daagse vliegtuig- en autocarreis van zondag 11 t.e.m. zondag 18 februari 2018, met als gids AVRA-erevoorzitter Guido Cuyt. Let wel : op deze reis zal het archeologische Rome meer aan bod komen dan bvb. het barokke Rome. Zo hebben we enkele items op het programma staan waaraan een gewone toerist nooit toekomt.

Een greep uit het programma : Colosseum, basilica San Clemente, Piazza Navona, Piazza del Popolo,  Forum Romanum, Capitolijnse musea, keizerfora, Largo Argentina, Area Sacra di Sant’Omobono, Via Appia, circus van Maxentius, een uitstap naar de opgravingen van Artena en de Villa van de Quintilii, bovendien geleide bezoeken aan het mitraeum van het Circus Maximus, de insula van het Capitool, het Palazzo Valentini en de Vaticaanse necropool van de Via Triumphalis, enz.

Vanuit het centraal gelegen viersterrenhotel Mecenate circuleren we in de stad met autocar of metro. De prijs voor een dubbelkamer in half pension bedraagt € 1.330 (toeslag single € 295). Hierin begrepen zijn : vliegtuig Brussel-Rome-Brussel, Romapass en bus, BTW, taksen, inkomgelden en fooien ; de avondmaaltijden bestaan uit 3 gangen. Niet inbegrepen zijn drank en lunchen. Niet-NKV- of -AVRA-leden betalen een supplement van € 41,60 per gezin als lidgeld voor 2018 (afzonderlijk te storten op bankrekening NL53 INGB 0000 3426 40 van Ledenadministratie NKV p/a Marcelis Dékavé, Postbus 255, 1800 AG Alkmaar; met vermelding Afdeling Antwerpen).

Alleen de identiteitskaart en een fotokopie ervan zijn vereist. Een annulatieverzekering is niet verplicht ; wie er een wenst, neemt rechtstreeks contact op met Lieve Lauwers, FCM Travel Consultant, op tel. 03/221.20.39 of via e-mail lieve.lauwers@be.fcm.travel.

Deel deze pagina